„Хайдук“ получи нов удар преди утрешния реванш със „Славия“ в Лига

...
„Хайдук“ получи нов удар преди утрешния реванш със „Славия“ в Лига
Коментари Харесай

Капитанът на „Хайдук“ пропуска реванша със „Славия“

„Хайдук“ получи нов удар преди утрешния реванш със „Славия“ в Лига Европа. След като стана ясно, че грандът от Сплит губи цели двама вратари за гостуването в София, тимът остана и без своя капитан Зоран Нижич. Опитният състезател бе свален от самолета за България, поради висока температура.

Очакваше се точно Нижич да поведе „Хайдук“ против най-стария ни столичен клуб след нежната победа с 1:0 преди седмица. Интригата за реванша е налице, още повече, че неопитният младок Марин Любич ще пази против „белите“. 20-годишният вратар има едвам 30 минути в професионалния футбол, като за това време инкасира два гола. Това се случи през уикенда, когато отборът му загуби от „Осиек“ с 1:4. Тогава се контузи Томислав Дука, втори пазач в „Хайдук“. Той получи фрактура на лакътна кост и бе заменен точно от Любич. Твърдият титуляр под рамката Йосип Посавеч също е с контузия.

Ръководството обаче пробва да стимулира играчите си с пари. Ако „Хайдук“ преодолее „Славия“, тимът ще получи 280 хиляди евро от УЕФА, както е по правилник. От Сплит обявиха, че 20% от сумата или 56 хиляди евро ще си разделят футболистите. Останалото ще влезе в касата на отбора.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР